Múlt hét

By bzoli, 2017-08-08

Sziasztok!

Az elmúlt hetek elég húzósak voltak. Amire a múlt hét tette fel a pontot. De leginkább a pénteki 42 fokos lagzi!
De átvészeltük egy jó csapat, egy gyönyörű helyszín és nem utolsó sorban egy gyönyörű pár társaságában. Akik Máltáról jöttek haza, hogy egybekössék életüket. Az Ő szavaikkal élve: “Hoztuk magunkkal a jó időt!”- hozzáteszem lehet késhetett volna a vonat egy picit 😀
Hétfőn egy sikeres esküvői megbeszélés már 2018-ra készültünk a párral.
Kedden egy csodálatos lánnyal fotóztunk a Tisza-parton azaz inkább a Tiszában. Facebookon már található fent kép is.
Szerdán Nyíradony és Hajdúsámson volt a cél. A pénteki lagzi előtti utolsó megbeszélés majd utána egy pörgős csajjal fotóztunk egy kellemeset. Erről is láthatok már képek a facebookos oldalon.
Csütörtök pedig már készülődés volt a péntekre. Ilyenkor szépen összepakolom a felszerelést megtisztítom az obikat. Ellenőrzöm a kártyákat stb stb. Elég hosszú folyamat, de a jó munkához szükséges a pontos előkészület is.
Péntek pedig az esküvőről szólt. Kegyetlen meleg, barátkozás ismerkedés a szolgáltató társakkal. Kreatívval kezdtünk, majd kis pihi után belecsaptunk az komoly eseményekbe mely hajnalig tartott. Erről kicsit később jövök egy képes beszámolóval.
Szombat. Jó három órás alvás után elkezdtem az előző napi anyagot kezdtem lementeni (fő a biztonság). De egy órakor már Fehérgyarmatra voltam hivatalos egy születésnapra. Ahol én voltam az ajándék 😀 Na jó majd az általam készített képekből megszerkesztett fotókönyv lesz az.
Ez után rohanás vissza Nyíregyházára, és egy gyors felfrissülés után Tarcalra indultunk Kedves barátaimmal Renivel és Zolival, hogy az esküvői kreatív képeket elkészítsük.
Vasárnapra pihenést terveztem. Csak terveztem. Mivel van egy 13-14 pontból álló retus listám, aminek a végére kellene érnem. 🙂 Azóta is megy az éjszakázás és reggelezés, hogy minél hamarabb hozzátok jussanak a fotók! 🙂
A mostani hétvégén pedig újra lagzi, kicsi de meghitt lesz. Lesz még divatfotózás, keresztelő és a minden igaz egy kicsit dögösebbel zárjuk a hetet. 🙂

 

 

What do you think?

You must be logged in to post a comment.